top of page
Vuokrausehdot

Vuokrausehdot

1. VARAUS
Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Tiloja ei saa ali-, edelleen- tai jälleenvuokrata. Vuokratun tilan tulee olla tyhjä varausajan päättyessä. Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Vuokraaja vastaa, että kaikki tilojen käyttäjät noudattavat vuokrausehtoja.

 

2. SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Villa Hietasaaressa on käytössä Yale Linus järjestelmä. Ovikoodi lähetetään vuorokausi ennen varauksenne alkua puhelinnumeroon, jonka olette varaukseen kirjanneet. 

 

Vuokraajan tulee varmistaa lähtiessä, että kaikki ikkunat ja ulko-ovet ovat lukittuna, mukaan lukien terassin lasiovien lukot. Vuokraajan tulee varmistaa myös, että hanat ovat kiinni, porealtaan kansi kiinni ja sauna pois päältä. Vaikka tehdään loppusiivous, on vuokraaja velvollinen tilasta poistuessa viemään kaikki roskat sisääntuloportin vieressä oleviin jäteastioihin.

 

3. RUUAT JA JUOMAT

​Tiloihin saa tuoda omat ruoat ja juomat.

 

4. LAUDELIINAT, PYYHKEET JA LAKANAT

​Saunassa tulee käyttää aina laudeliinoja, laudeliinat kuuluvat vuokrauksen hintaan. Käytetyt laudeliinat tulee aina viedä roskiin.

 

Lakanoiden ja pyyhkeiden vuokraus tulee tehdä samalla kuin tila vuokrataan. Käytetyistä tuotteista, joita ei ole ennakkoon vuokrattu, perimme jälkikäteen kaksinkertaisen hinnan. Kadonneista pyyhkeistä tai lakanoista veloitetaan 100 €/kpl. Sängyssä on käytettävä aina lakanoita. Jos lakanoita ei ole käytetty tai sänkyyn on kaadettu juomia tms., on Villa Hietasaarella oikeus veloittaa 100 € petivaatteiden pesusta aiheutuvaa kulua.

 

5. ULKOPOREALLAS

​Ulkoporealtaan varaus tehdään tilavarauksen yhteydessä. Jos varausta ei ole tehty ennakkoon ja haluatte käyttää allasta, voitte ilmoittaa sen viestillä numeroon 044 046 0440. Käytöstä laskutetaan tällöin hinnaston mukainen hinta jälkikäteen. Jos allasta käytetään, eikä altaan käyttöä ole etukäteen tai varauksen aikana ilmoitettu niin käytöstä laskutetaan kaksinkertainen hinta. Ennen porealtaan käyttöä tulee lukea käyttöohjeet pukuhuoneen seinältä.

 

6. SIIVOUS

​Tilat luovutetaan vuokralaiselle siivottuina. Vuokrauksen aikana asiakas huolehtii siivouksesta itse. Huolehdithan, että kaatuneet juomat yms. siivotaan heti, jotta ne eivät pinttyisi. Vaikka tehdään loppusiivous, on vuokraaja velvollinen tilasta poistuessa viemään kaikki roskat jäteastioihin.

 

Loppusiivoukseen on laskettu käytettävää aikaa noin 2 tuntia. Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee normaalin siivouksen lisäksi lisäsiivoustarvetta (esim. oksennus, saunavihdan roskat, tekstiilien pesun tarve, roskien jättö tilaan, yms.) laskuttaa Villa Hietasaari vuokraajaa käytetyn ajan perusteella, 60 € / alkava tunti.

 

7. JÄRJESTYS

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu. Villa Hietasaarella tai sen valtuuttamalla edustajalla ja viranomaisella on oikeus keskeyttää tilaisuus, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille, vaaraa kiinteistölle ja /tai irtaimistolle. Varaaja on velvollinen maksamaan käynnistä koituneet kustannukset, mikäli siihen tulee tarvetta.


8. TUPAKOINTI

​Tupakointi sisätiloissa ja lasitetulla terassilla on kielletty. Sisällä tai lasitetulla terassilla tupakoinnista seuraa 400 € sakkomaksu. Tupakointi tapahtuu ainoastaan ulkotiloissa sille varatuilla paikoilla. Tätä varten on ulkotiloihin asennettu tuhka-astiat, johon tumpit tulee laittaa tupakoitaessa.

 

9. ELÄIMET

​Tilaan ei saa tuoda eläimiä, ellei siitä ole etukäteen sovittu.

 

10. VAHINGOT

​Tilojen vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja /tai huolimattomuudesta, esim. ohjeiden noudattamatta jättäminen. Rikkoutuneet tai siivous-/pesukelvottomat rakenteet, laitteet, huonekalut, tekstiilit ja astiat korvataan uusien hankintahinnoilla ja niiden hankkimiseen/korjaamiseen käytetyllä ajalla, 60 € / alkava tunti.

 

11. PERUUTUS

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta. Ylivoimaisesta esteestä (esim. vesivahinko, tulipalo tai ilkivalta) johtuen, Villa Hietasaari voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua.

 

12. MAKSUEHTO

​Villa Hietasaari laskuttaa vuokraajalta vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen sovitun vuokrahinnan. Maksuehto on 14 vrk netto. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen vuokrausta tehdyissä laskuissa maksuehto on heti. Jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on Villa Hietasaarella oikeus perua varaus.


13. REKLAMAATIO

Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään vuokrausta seuraavana arkipäivänä. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.

14. VUOKRAAJA

Villa Hietasaari (3310150-2),

Pukseritie 7, 90510 Oulu

www.villahietasaari.fi

Villa Hietasaari pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

bottom of page