top of page
Anchor 1

Huvila

Täysin remontoitu 1910 valmistunut huvilarakennus sijaitsee lähes hehtaarin kokoisen tontin länsipäässä. Rakennus ja sen sisustus on suunniteltu maksimissaan 20 hengen tilaisuuksia ja 10 hengen majoitusta varten.  

Autoille löytyy suuri paikoitusalue sisääntuloportin vierestä, joka on vuokralaisten käytössä varauksen ajan. Huvilan oven eteen pääsee autolla viemään ja hakemaan tarvaroita. Huomioithan kuitenkin, että huvilan oven edusta on pelastustie, jossa autoa ei voi säilyttää. 

VillaHietasaari_133.jpg
230206_068.jpg
VillaHietasaari_124.jpg
VillaHietasaari_001.jpg

Ruokasali / Kokoustila

Ruokasalissa/kokoustilassa on suuri ruoka-/ kokouspöytä. Pöydän ympärillä on 16 tuolia. Suurempia tilaisuuksia varten pöytiin on jatkopalaset, joiden kanssa pöytiin mahtuu 20 henkeä. 

 

Kokoustilana sali palvelee myös hyvin ja verhon takana löytyy ulosvedettävä ja käännettävä 50" android-järjestelmällä toimiva smart televisio, jota voit käyttää myös kokousnäyttönä hdmi johdolla. Tiloissamme on maksuton wifi, sekä tarvittaessa myös langaton tulostin esim. kokousasiakirjoja varten. 

Tilat pysyvät miellyttävän lämpöisinä kelillä kuin kelillä Toshiban Haori desing ilmalämpöpumpun ansioista.

ToshibaHaori_Design_logot (1).jpg
VillaHietasaari_017.jpg
VillaHietasaari_012.jpg

Keittiö

Astiat löytyvät 20 hengelle; kahvikupit ja asetit, matalat, syvät ja jälkiruokalautaset, juoma-, viini- ja kuohuviinilasit, sekä aterimet. 

Keittiö on hyvin varusteltu ja se sisältää mm. täyskorkean jääkaapin, sekä jääkaappipakastimen, kaksi astianpesukonetta, mikron, uunin, induktiolieden, sekä tupla kokoisen moccamaster kahvinkeittimen.  

Tiloista löytyvät ruoanlaittotarvikkeet (mm. kattila, paistinpannu ja paistovuoka), joten voit halutessasi valmistaa itse ruuat.

 

Voit myös tilata ruoat perille esimerkiksi Woltin tai Foodoran toimittamana. 

VillaHietasaari_041.jpg
_DSC1580.jpg
VillaHietasaari_032.jpg
VillaHietasaari_046.jpg
VillaHietasaari_055.jpg

Olohuone

Olohuoneessa on iso kulmasohva, 70" android-järjestelmällä toimiva smart televisio, sekä HifiStudion toimittama laadukas Dali-äänentoistojärjestelmä kahdella etukaiuttimella ja subwooferilla. 

Tilan seinältä löydätte ohjeet, jolla saatte musiikin kuulumaan kaiuttimista oman puhelimenne tai tietokoneenne kautta. Televisiossa on Youtube- ja Spotify-sovellukset, joista voitte myös soittaa omilla tunnuksillanne musiikkia.

Kuva1.png
VillaHietasaari_049.jpg
VillaHietasaari_048.jpg

Yläkerran aula

Yläkerrasta löytyy toinen yksityisempi olohuone/aulatila, josta pääsee parvekkeelle. Parvekkeelta avautuu upeat maisemat piha-alueelle ja meren ylin keskustaan. 

 

Tilassa oleva sohva on levitettävissä ja siihen saa tarvittaessa majoituspaikat kahdelle. Huoneessa olevat verhot ovat pimentäviä, jotta tila saadaan pimeäksi tarvittaessa.

Tilat pysyvät miellyttävän lämpöisinä kelillä kuin kelillä Toshiban Haori desing ilmalämpöpumpun ansioista.

ToshibaHaori_Design_logot (1).jpg
VillaHietasaari_081.jpg
VillaHietasaari_075.jpg
VillaHietasaari_120.jpg
VillaHietasaari_083.jpg

Päämakuuhuone

Päämakuuhuone on todella tilava ja sängystä avautuu maisemat piha-alueelle ja sen yli kaupunkiin saakka. 

Makuuhuoneessa on parisänky ja kaksi levitettävää vuodetuolia, joihin peitto ja tyyny löytyvät kaapista. Makuuhuoneessa on lisäksi  android-järjestelmällä toimiva smart televisio. 

Makuuhuoneiden ikkunoiden-, sekä lasiovien verhot ovat pimentäviä. 

VillaHietasaari_088.jpg
VillaHietasaari_089.jpg

Makuuhuoneet 2 ja 3

Huvilan kahdessa makuuhuoneessa on erilliset 80cm leveät sängyt, joita voidaan käyttää tarvittaessa myös parisänkyinä. 

Makuuhuoneiden ikkunoiden-, sekä lasiovien verhot ovat pimentäviä. 

VillaHietasaari_115.jpg
VillaHietasaari_104.jpg
VillaHietasaari_117.jpg
VillaHietasaari_060.jpg

Kylpyhuone/WC

Huvilalla on kaksi wc:tä, toinen ala- ja toinen yläkerrassa. Alakerran wc:ssä lisäksi myös suihku. 

Varaukseen kuuluu aina wc-paperit ja puhtaat käsipyhkeet. 

Hinnasto ja varauskalenteri

Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa varauspäivänä klo 14.00 ja päättyy varauksen päättymispäivänä klo 10.00. Vuokra-ajan päättyessä tilojen ja piha-alueen tulee olla tyhjänä.

Avainten luovutus

Tiloihimme ei tarvita avaimia, vaan käytössä on Yale Linus järjestelmä. Vuorokausi ennen varauksenne alkua lähetetään ovikoodi puhelinnumeroon jonka olette varaukseen kirjanneet. 

Tutustu ennen varaustasi vuokrausehtoihimme. 

Kuva111_edited.jpg
bottom of page